Ni Predrag Rajković ne može da pomogne katastrofalnom Remsu

13.12.2020

18:30 >> 18:38

0

Autor: Milan Nastić

Brest slavio sa 2:1

Ni Predrag Rajković ne može da pomogne katastrofalnom Remsu
Copyright MN Press

Fudbaleri Remsa ne znaju za pobedu već pet kola i ekipa našeg golmana Predraga Rajkovića tone sve niše i trenutno se nalaze na pretposlednjem mestu francuskog prvnestva.

Poslednji koji su uzeli skalp Remsu je Brest, današnjom pobedom sa 2:1, a srpski reprezentativac je primio gol sa 30 metara, ali i odbranio penal.

Utakmicu je obeležilo ružno vreme, padala je jaka kiša,duvao snažan vetar, što je umnogome uticalo da Rajković primi gol sa velike daljine,jer je lopta dobila čudan efe, promenila pravac i naš čuvare mreže mogao je samo da gleda kako lopta ide iza njega u mrežu.

Rems, našeg Predraga Rajkovića sve više tone u francuskom prvenstvu

Strelac tog čudnog pogotka bio je Frank Onor. Samo šest minuta kasnije, srpski reprezentativac je ponovo bio u centru pažnje.

Sudija je dosudio najstrožu kaznu za Brest, loptu je na kreč stavio Stiv Munije, ali odlična intervencija našeg čuvara mreže i tako ostavio svoju ekipu u životu.

Rems stiže do izjednačenja u 66. minutu prelepim golom Zenelija i pojavila se nada da gosti neće pognute glave napustiti stadion u Brestu, ali tako nije mislio Munije, koji se iskupio za promašeni penal i postigao odlučujući gol za vođstvo domaćina koje su zadržali do kraja meča.

Klub našeg Rajkovića se trenutno nalazi na 19.mestu sa 1o bodova, jedan više od Dižona, poslednje ekipe na tabeli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike