Rajković na meti lidera francuske Lige 1

17.09.2020

13:36

0

Autor: Adam Štulić

Mladi srpski golman veoma cenjen u jednoj od najjačih liga Evrope

Rajković na meti lidera francuske Lige 1
Copyright

Posle odlične sezone na golu Remsa, srpski reprezentativac Predrag Rajković utabao je stazu ka zvučnijim imenima francuskog fudbala.

Kako će Ren do kraja letnjeg prelaznog roka najverovatnije ostati bez prvog čuvara mreže Eduarda Mendija, koji je na pragu Čelsija, rukovodstvo trenutnog lidera Lige 1 počelo je da traži rešenja za mesto među stativama, a među potencijalnim kandidatima, zasad stidljivo, se pominje i nekadašnji golman Jagodine, Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva.

Problem u celoj priči, prema navodima francuskih medija moglo bi da predstavlja to što trenutni poslodavci nemaju nameru da se u ovom trenutku odreknu srpskog čuvara merže, koji se nalazi na kratkoj listi želja Rena, zajedno sa Ruijem Silvom iz Granade i Kevinom Trapom.

Čelnici kluba iz Bretanje, navodno, su već počeli pregovore oko angažovanja portugalskog internacionalnca, ali pregovori sa Granadom ne idu željenim tokom, dok bi prepreku na putu angažovanja iskusnog nemačkog golmana, takođe, mogle da predstavljaju finansije, s obzirom da će Trap teško dobiti ispisnicu ukoliko na račun Ajntrahta ne legne najmanje 10 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike