Srpski štoper „kupio“ Francuze: Veljković ima tri opcije

16.06.2021

07:56

0

Autor: Adam Štulić

Defanzivac Verdera izvesno ovog leta napušta Bremen

Srpski štoper „kupio“ Francuze: Veljković ima tri opcije
Copyright Profimedia

Posle Engleske i Nemačke, Miloš Veljković bi mogao da se oproba i u Francuskoj.

Iako je nedavno priznao da mu se ne ide iz Bremena, ispadanje Verdera u Cvajtu primoralo je potencijalnog reprezentativca Srbije da se okrene traženju nove sredine, pošto želi da ostane u učesnik elitnog ranga takmičenja.

To je što u sezoni za nama dugo kuburio sa povredama, nije uticalo na interesovanje klubova za nekadašnjeg defanzivca Totenhema nije utihnulo. Naprotiv…

Kako piše „Bild“, tri francuska kluba u ovom trenutku se bore za Miloša Veljkovića, a problem u celoj priči pravi Verder, čiji čelnici zahtevaju preveliko obeštećenje za igrača kojem ističe ugovor na leto naredne godine.

Olimpik iz Liona, Ren i Olimpik iz Marselja već su, prema saznanjima nemačkog lista, poslali ponude na adresu srpskog defanzivca, čija se cena na „Transfermarketu“ procenjuje na 4.5 miliona evra.

Ipak, izvesno je da Verder tu sumu neće moći da dobije za fudbalera koji ulazi u poslednju godinu ugovora, pa je na rukovodstvu kluba da pokuša da izvuče što povoljnije uslove kako bi „zakrpio“ brojne finansijske rupe.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike