Mišić i dalje muči Srbina: Veljković završio na dve magnetne rezonance

31.03.2021

11:45 >> 12:38

0

Srpski reprezentativac oseća probleme u butnom mišiću, a snimci ne pokazuju oštećenja

Mišić i dalje muči Srbina: Veljković završio na dve magnetne rezonance
Copyright Miloš Veljković Profimedia

Reprezentativac Miloš Veljković nije putovao sa ekipom u Azerbejdžan zbog povrede butine, ali u Verderu se nadaju da bi mogao biti spreman za sledeći meč sa Štutgartom. U Bremenu tvrde da se on ponovo povredio tokom treninga nacionalnog tima, mada nijedan od dva urađena snimka magnetne rezonance ne pokazuju da se nešto ozbiljno desilo na bolnom mestu.

– Miloš i dalje ima probleme. Što se tiče bolova, situacije se malo poboljšala, ali iza njegovog nastupa u sledećem kolu jo stoji upitnik – rekao je Kristijan Fric, direktor Verdera.

Miloš Veljković povredio se na poslednjoj utakmici Bundeslige protiv Volfsburga. Pošto na magnetnoj rezonanci nisu pronađena strukturna oštećenja, naš fudbaler se odazvao na poziv selektora Dragana Stojkovića, ali su se problemi ponovo javili na jednom od treninga.

Pročitajte još

Zbog te nelagode u butnom mišiću Veljković se vratio u Bremen, gde je odradio još jedan pregled na kojem je pokazano da nije bilo ozbiljnije povrede. Ipak, u Verderu su oprezni i ne žele da rizikuju sa preranim povratkom na teren 25-godišnjeg fudbalera iz Bazela.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike