"Nisam ja oterao Sinišine roditelje iz Vukovara, nego on": Drug iz detinjstva tuži Mihajlovića za klevetu

14.12.2020

08:37 >> 10:39

0

Autor: Adam Štulić

Izmišljotina je da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on s bratom - kaže Stipe Majić

"Nisam ja oterao Sinišine roditelje iz Vukovara, nego on": Drug iz detinjstva tuži Mihajlovića za klevetu
Copyright Profimedia

Srpski trener Siniša Mihajlović često je javno govorio o ratu na prostoru bivše Jugoslavije i emotivno se prisećao detalja iz prošlosti u rodnom Borovu.

Tako je u autobiografiji “Božija levica”, a to je nekoliko puta ispričao i pred TV kamerama, otkrio kako mu je najbolji prijatelj iz detinjstva minirao kuću, čak i pucao u njegovu sliku koja je bila okačena na zidu.

Reakcije druge strane tada skoro da i nije bilo, ali kada je u novoj autobiografskoj knjizi srpskog stratega (“Utakmica života”), koja je ugledala svetlost dana pošto je Mihajlović pobedio leukemiju, ponovljena ista priča, hrvatski reditelj i producent Stipe Majić Pipe poručio je da će tužiti Sinišu Mihajlovića zbog klevete.

Siniša Mihajlović u ulozi detektiva: Samo da saznam ko to “peva”!

– Dakle, ponavlja se ista priča, ali sa novim kvalifikacijama. Šokirao sam se. Mihajlović me je već jednom pre par godina optužio, odnosno pokušao je da me okalja s tom gnusnom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i pucao u fotografiju na kojoj je on s bratom, kako je objavio u svojoj knjizi “Božija levica”. To sam demantovao i u srpskim medijima. Ali tada mi se nije dalo da ulazim u neke polemike i mislio sam da je ta priča gotova. Pustio sam to. A onda su se pojavile nove lažne optužbe. Tužiću ga za klevetu – rekao je Majić u intervjuu za “Jutarnji list”.

Još jedna emotivna ispovest Siniše Mihajlovića

Hrvatski reditelj tvrdi da je bio uzor Mihajloviću i da su ga njegovi roditelji obožavali.

– Ne znam što je sad upetljao svoje roditelje, koji su me obožavali. Na neki način sam Mihi bio idol. Nisam ih ja isterao iz Vukovara nego on! To može da posvedoči Mihin brat Bogdan, koji se nalazio u kući kada je on nazvao i rekao: “Slušaj me dobro, odmah se spakujte i napustite Vukovar. Naređujem ti.” Moraću da potražim pravdu sudskim putem – rekao je nekadašnji Sinišin prijatelj iz detinjstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Jutarnji list

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike