Predstavio Gomeša, a onda: Iliev objasnio ko je upropastio transfer napadača u Partizan

29.06.2021

18:46

0

Promocija je održana u Humskoj

Predstavio Gomeša, a onda: Iliev objasnio ko je upropastio transfer napadača u Partizan
Copyright MN PRESS

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana tokom promocije Rikarda Gomeša, pričao je i o drugim temama.

Jedna od njih je bio i Žulijen Ngoj, koji je bio na “radaru” uprave crno-belih, ali na kraju nije došao. Objasnio je Iliev šta se isprečilo dolasku belgijskog napadača.

Prvi izbor za centralnog napadača bio je Rikardo Gomeš. I došao je reprezentativac Zelenortskih Ostrva. Prvi izbor za njegovog saradnika bio je Žulijen Ngoj. Jedina je razlika što Belgijanac ne dolazi u Partizan.

-Doveli smo posao do pred svršen čin, ali nismo uspeli da ga realizujemo zbog alavosti i bahatosti pojedinih ljudi u surovom svetu gde menadžeri dosta odlučuju. Da, Rikardo je bio prioritet, međutim, ne želimo da stanemo, već da pojačamo ofanzivnu liniju tima – kazao je Iliev i dodao da se traži alternativa za Ngoja.

-Radimo i uskoro očekujem još jednog igrača, sigurno. Paralelno sa dovođenjem Rikarda smo radili na angažmanu vrhunskog potencijala, ali to se na kraju nije desilo iz bizarnih razloga – rekao je operativac Partizana i dodao da je transfer vredan milion i po evra propao zbog mešanja treće strane, jer su klub i igrač pristali na uslove.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike