Kako je dobro videti vas opet: Laporta okačio džinovski baner pored kuće Real Madrida

15.12.2020

15:38 >> 15:47

0

Šmekerski potez ili provokacija kandidata za predsednika Barselone

Kako je dobro videti vas opet: Laporta okačio džinovski baner pored kuće Real Madrida
Copyright Twitter/JoanLaportaFCB

Trofejni predsednik Barselone Đoan Laporta ponovo trči izbornu trku za čelno mesto u rukovodstvu katalonskog giganta. Laporta obećava navijačima da će Barsa opet zablistati punim sjajem kao u njegovom prvom mandatu kada su osvojene dve titule Lige šampiona (2006. i 2009. godine) i četiri šampionska pehara španske Primere, ali još jednim gestom poznati advokat iz Barselone pokazao je da se po mnogo čemu još razlikuje od svojih protivkandidata.

Laporta je postavio džinovski izborni baner u Madridu, na par stotina metara od stadiona Santjago Bernabeu doma najvećeg rivala njgovog kluba, sa sledećom porukom:

– Želim da vas vidim ponovo – poručio je Laporta.

Ovu nesvakidašnju pojavu u svetu fudbala kandidat za predsednika Barse je podelio sa pratiocima na svom Tviter nalogu, a navijači Reala su njegovu reklamu i objavu u većini slučajeva shvatili kao provokaciju.

Laporta je predvodio Barselonu od 2003. i 2010. godine u dva mandata kada je Barselona bila najbolji klub u Španiji. Posle toga, na njegovo mesto je došao Sandro Rosel.

Kako je preneo katalonski dnevnik Mundo Deportivo, španska prestonica je jedan od deset gradova u kojima članovi FC Barselona mogu glasati 24. januara za novog predsednika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike