Uroš Đurđević na meti klubova iz Primere

16.12.2020

15:59 >> 18:18

0

Ueska najkonkretnija u želji da angažuje bivšeg fudbalera Partizana

Uroš Đurđević na meti klubova iz Primere
Copyright MN Press

Španskom Segundom dominiraju dva bivša golgetera Partizana. Golove Umara Sadika za Almeriju odbrojavaju svi mediji u Srbiji, u iščekivanju da dođe do “kote 20” (postigao šest golova) kako bi crno-belima bio isplaćen bonus od 500.000 evra, a pomalo neprimetno prolaze pogoci Uroša Đurđevića.

Pročitajte još

Momak iz Obrenovca postigao je devet golova, samo jedan manje od trenutno vodećeg Raula de Tomasa iz Espanjola i jedan je od najzaslužnijih što Sporting iz Hihona drži peto mesto na tabeli, koje bi ga odvelo u baraž za plasman u elitu.

Zato i ne čudi što mediji u Asturiji ističu da će prvi zadatak uprave Hihona biti da zadrže Srbina u timu. Prema njihovim izvorima Đurđević se nalazi na listi želja nekoliko većih klubvova, a najkonkretniji ja je bila Ueska. Rukovodstvo trenutno 19. tima Primere obavilo je prvi razgovor sa kolegama iz Sportinga tražeći od njih informaciju o uslovima za transfer Đurđevića već tokom januara.

Đurđević ne krije da bi radije igrao u najboljoj španskoj ligi, ali se slaže sa planovima uprave da promeni sredinu tek kada na kraju sezone bude poznat plasman ekipe. Sve bi mogla da promeni samo dobra ponuda koju ne bi mogao ni klub, ni Đurđević da ignorišu, a realno je da ona stigne iz Ueske, kojoj gori pod nogama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike