Humels sprema osvetu Dortmundu: Iskusni Nemac prelazi u redove velikog rivala (FOTO)

01.07.2024

12:49

0

Hladan tuš za navijače sa Vestfalena

Humels sprema osvetu Dortmundu: Iskusni Nemac prelazi u redove velikog rivala (FOTO)
Copyright Profimedia/IMAGO

Nemački fudbaler Mats Humels (38) napustio je Borusiju Dortmund po okončanju sezone i sada je slobodan igrač. Defanzivac je uprkos svojim godinama na ceni, a poslednji koji je stao u red za njegove usluge je novi šampion Bundeslige Bajer Leverkuzen.

 

 

S obzirom na to da je minhenski Bajern vrlo zainteresovan za Džonatana Taha koji se procenjuje na oko 25.000.000 evra, te da je i samom reprezentativcu Nemačke primamljiv odlazak na Alijanc arenu, Bajer Leverkuzen užurbano traži njegvou zamenu.

Ćabi Alonso sa svojim stručnim štabom ima nekolicinu kandidata za štopersko pojačanje, ali oni su ili preskupi ili nedostupni, dok Mats Humels kao slobodan agent ispunjava brojne kriterijume, ne samo Bajera već i drugih timova. Sa svojih 35 godina, predstavlja lidera u svlačionici, snagu u odbrani, ali i u napadu, odličan je tehničar i gotovo savršeno se uklapa u stil igre španskog trenera.

Podsetimo, niko nije očekivao da će Humels napustiti Dortmund nakon što je trener Edin Terzić dobio otkaz. Njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima, a popularni Milioneri su odlučili da sve saseku u korenu tako što su se i Humelsu zahvaliti na saradnji.

 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike