Promene u Partizanu! Nova imena stigla u Humsku, remont u toku!

28.06.2024

13:01

0

Autor: A. S.

Krenulo je

Promene u Partizanu! Nova imena stigla u Humsku, remont u toku!
Copyright MN Press

Srpski fudbal zaslužuje totalni remont, toga je veći deo javnosti svestan nakon još jednog neuspeha na velikom takmičenju, a da ne kreće sve od reprezentacije, već velikog udela imaju i klubovi, svesni su i u taboru Partizana.

Nakon što se Aleksandar Stanojević vratio na klupu crno-belih, najavljeno je mnogo promena u timu, a u međuvremenu je došlo i do promena u Upravniom odboru.

Naime, crno-beli su "ubacili" šestoricu novih, uglednih i uspešnih ljudi u svoju upravu, pa se tako radi na ojačanju organizacionih struktura.

Kako prenosi Telegraf, novi članovi Upravnog odbora crno-belih biće Uroš Momirović iz kompanije "Mona", Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije "Maxbet", Stevica Kujundžić, vlasnik kompanije "Laptop centar", Nenad Gligorov, suvlasnik i akcionar u kompaniji "Sokerbet", Marko Pavlović, savetnik ministra zdravlja u Vladi Republike Srbije i advokat Dragan Palibrk, koji je već deo Partizana, ali su mu poslovi mahom bili vezani za pravnu komisiju kluba iz Humske.

Takođe, nagoveštaji su i da će doći do promena u sportskom sektoru kluba, u skautingu, da će i taj deo Partizana biti osvežen nekim novim licima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike