Legendarni Nemac, bivši trener Partizana, izdiktirao tačne rezultate osmine finala EP! Mateus vidi produžetke na jednoj utakmici!

28.06.2024

16:48

0

Autor: G. F.

Uglavnom je prednost dao favoritima, ali i najavio velike bitke na terenu

Legendarni Nemac, bivši trener Partizana, izdiktirao tačne rezultate osmine finala EP! Mateus vidi produžetke na jednoj utakmici!
Mateus - Copyright MN Press

Legenda nemačkog, ali i svetskog fudbala Lotar Mateus pomno prati dešavanja na Evropskom prvenstvu u njegovoj domovini.

Nekadašnji trener Partizana je nakon odgledanih utakmica grupne faze, u kolumni za tamošnji Bild, prognozirao šta će se dešavati u duelima osmine finala.

I ne samo ko će pobediti, već je izdiktirao i tačne rezultate svih mečeva. Nekako očekivano prednost je dao favoritima, najavio dobre utakmice, a u jednoj čak prognozirao i produžetke.

Naravno, najviše se zadržao na utakmici Nemačke i Danske (subota, 21.00), u kojoj predviđa čak i rutinski trijumf Pancera bez primljenog gola.

- Kažem da će Nemačka pobediti, ne kao patriota, već kao ekspert. Danska će biti kompaktna kao što je bila i Švajcarska u remiju (1:1). Julijan Nagelsman će iz tog meča izvući zaključke. Bez obzira kako bude postavio tim ofanzivno, imaćemo neophodnu kreativnost i alternative u smislu personala i taktike, u zavisnosti od toka utakmice. I izmene u odbrani me ne brinu. Nisam mnogo video od ofanzive Danske do sada - obradovao je zemljake Mateus.

A ovo je njegova projekcija svih rezultata osmine finala:

Nemačka - Danska 2:0

Švajcarska - Italija 0:1

Engleska - Slovačka 2:0

Španija - Gruzija 3:0

Francuska - Belgija 3:2 (posle produžetaka)

Portugal - Slovenija 2:0

Rumunija - Holandija 1:3

Austrija - Turska 2:1

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike