Radnički doveo iskusnog golmana i Partizanovo dete! Nišlije žele bolju sezonu od prethodne!

27.06.2024

06:37

0

Autor: G. F.

Dejan Stanivuković (30) i Radivoj Bosić (24) novi su članovi "Reala sa Nišave"

Radnički doveo iskusnog golmana i Partizanovo dete! Nišlije žele bolju sezonu od prethodne!
Dejan Stanivuković - Copyright MN Press

Nije prošla sezona bila baš najbolja kada je u pitanju Radnički iz Niša, pa se u klubu uveliko radi na pojačanjima za narednu.

Biće promena u timu u to nema nikakve sumnje, a Nišlije su objavile da su angažovale novog čuvara mreže! Reč je od Dejanu Stanivukoviću (30), koji dolazi iz Kolubare, a branio je i za Inđiju, OFK Bačku i Proleter iz Novog Sada.

- Dobio sam poziv od Radničkog ubrzo nakon završetka prethodne sezone. U Kolubari sam proveo dug period, četiri godine i stekao mnogo iskustva. Kada je stigao poziv iz Niša, nisam uopšte razmišljao, odmah sam prihvatio ponudu. Radnički je klub velike istorije i tradicije i zato nisam razmišljao - rekao je Stanivuković i dodao:

- Znam da je Radnički uvek imao dobre golmane, da je mnogo dobrih čuvara mreže kroz istoriju prošlo kroz klub i to me dodatno motiviše. Takođe, znam i da su ambicije velike, pripremamo se i očekujemo sve najbolje ove sezone.

 

 

U redove "Reala sa Nišave" stigao je i krlini igrač Radivoj Bosić (24). Tokom karijere nosio je dresove Partizana, švajcarskog Vila, Olimpije iz Ljubljane i Nacionala iz Portugalije. Nakon povratka u Srbiju nastupao je za Spartak iz Subotice i Javor iz Ivanjice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike