Grobari nastavljaju "rat" protiv Vazure i Vučelića: Rok je istekao, odgovora i dalje nema

25.06.2024

17:34

0

Autor: D. N.

Navijači crno-belih su najavili i mogućnost novih poteza na ulici

Grobari nastavljaju "rat" protiv Vazure i Vučelića: Rok je istekao, odgovora i dalje nema
Copyright R.Z./ATAImages

Navijači Partizana su nedavno održali protest u Beogradu, u kojem su upravi fudbalskog kluba postavili ultimatum. Pošto zahtevi nisu ispunjeni, usledilo je novo oglašavanje Grobara koji su već odavno u "ratu" sa čelnicima crno-belih.

- Rok za ispunjenje uslova iz ultimatuma, postavljenog 16. juna na skupu "Za slobodan Partizan" je istekao.

Javnim čitanjem Apela i mirnim protestima pokazali smo državi da okupacija u FK Partizan može biti rešena i mirnim putem. Predali smo Apel i zahteve ispred više desetina hiljada navijača Fudbalskom savezu Srbije, Skupštini i Vladi Republike Srbije, uz postavljeni ULTIMATUM da se na dostavljene zahteve odgovori u roku od sedam dana. U razgovoru sa državnim organima, dobili smo uveravanja i potvrdu da će se na zahteve odgovoriti i to pismenim putem.

Pošto je rok istekao, a odgovora i dalje nema, pozivamo nadležne institucije da se u najkraćem roku izjasne. U suprotnom, bićemo primorani da ponovo potražimo odgovore na ulici.

Više od 90 bivših igrača i 26.000 navijača potpisalo je ili podržalo "Apel za spas Partizana". Javno prozivamo i članove nelegitimne Skupštine FK Partizan. Do sada smo vas spominjali sporadično, ali znamo vas po imenu i prezimenu. Vi ste saučesnici u sunovratu kluba. Vreme je da prestanete sa ćutanjem i sakrivanjem. Znamo da se plašite za svoja radna mesta, decu i porodice. Ali dođe vreme kada ćutanje i sakrivanje više ne pomažu. Život bez karaktera i zabijanje glave u pesak će vam se o tu glavu i obiti.

 

 

Podnošenjem Apela, uz masovnu podršku navijača, tražili smo podršku protiv kriminala koji se dešava u FK Partizan. Ukoliko Apel ostane bez odgovora, pravdu ćemo potražiti uz korišćenje drugih metoda.

Okupatorima u Upravi, posebno Vazuri i Vučeliću, poručujemo da ćemo ih suočiti sa posledicama njihovih postupaka sve dok ne prihvate ODGOVORNOST i ne napuste klub koji drže kao taoca. Svuda i na svakom mestu. Bukvalno na svakom mestu! Iako mislite da imate moćne zaštitnike, kada dođe odsudni momenat niko vam na kraju neće priteći u pomoć - stoji u saopštenju Grobara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike