Partizan dovodi MLS igrača, Stanojević je insistirao na njemu, standardni je reprezentativac

21.06.2024

21:18

0

Autor: P.K.

Vrlo je živ prelazni rok u Humskoj

Partizan dovodi MLS igrača, Stanojević je insistirao na njemu, standardni je reprezentativac
Kervin Arijaga - Copyright Profimedia

Fudbalski klub Partizan otputovao je u Sloveniju na pripreme za predstojeće izazove, među kojima je najvažniji dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

Crno-beli imaju novog/starog trenera Aleksandra Stanojevića koji već ima iskustvo vođenja Partizana u elitnim takmičenjima. Stanojević je ovog leta insistirao na pojačanju tima, iako je doveo već jednog igrača po svojoj želji.

Najveće pojačanje crno-belih je Kervin Arijaga, reprezentativac Hondurasa i član MLS tima Minesote. Arijaga, koji ima 26 godina i igra na poziciji zadnjeg veznog, bio je velika želja Stanojevića još dok je vodio turski Konjaspor, piše Kurir.

Partizan će platiti obeštećenje od 500.000 dolara za Arijagu. Njegov ugovor sa Minesotom ističe u decembru, a pošto je igrač imao veliku želju da igra u Evropi, Partizan ga je kupio po relativno niskoj ceni.

Arijaga je poznat po svojoj fizičkoj snazi, visini i odličnim sposobnostima s loptom, što ga čini idealnim bedemom ispred odbrambene linije.

Za reprezentaciju Hondurasa nastupio je 25 puta i postigao tri gola. U klupskoj karijeri, pored Minesote, igrao je za Platense i Maraton u svojoj domovini, dok je u MLS igrao za Minesotu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike