VAR ne može da poništi golove na EP u Nemačkoj!

18.06.2024

11:28

0

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova

VAR ne može da poništi golove na EP u Nemačkoj!
Copyright Promo

Za četiri dana Evropskog prvenstva u Nemačkoj VAR je poništio 4 gola, ali ne brinite to se u MaxBetu ne važi. S prvim zviždukom na ovom fudbalskom prvenstvu – kod nas je starovala specijalna ponuda – za naše igrače nema poništenih golova – za nas VAR ne važi!

U MaxBetu se računaju i golovi koji su poništeni VAR odlukom. Svaki postignuti gol, bez obzira na to šta kaže VAR – ostaje važeći u MaxBetu. Šta to u praksi za tebe znači?

Ako si se na primer kladio na 3 ili više golova na nekoj fudbalskoj utakmici koja se igra na Evropskom prvenstvu u fudbalu, i upravo je postignut taj treći gol od kojeg ti ceo tiket zavisi, a onda VAR umeša svoje tehnološke prste i pomuti ti računicu – ne brini. Kod nas nema poništenih golova! U MaxBetu tvoj tiket i dalje ostaje dobitan, jer računamo i golove koji su poništeni zbog VAR odluke i kvota za tu opkladu biće 1, dok ostale kvote ostaju nepromenjene.

Uživaj u utakmicama i ne brini zbog VAR-a jer u MaxBetu nema poništenih golova!

Detalje i uslove promocije pogledajte na: https://promo.maxbet.rs/kladionica/var-ne-vazi/?utm_campaign=EURO_VAR_PR_24sedam&utm_medium=pr_text_24sedam&utm_source=pr&utm_content=VAR

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike