Liverpul Realu nudi senzacionalnu trampu! Redsi daju svoje dete za zvezdu vrednu 170 miliona funti!

10.06.2024

23:40

0

Autor: A. Š.

Ovaj transfer, ukoliko se realizuje, mogao bi da stane uz rame dolasku Kilijana Mbapea u Madrid

Liverpul Realu nudi senzacionalnu trampu! Redsi daju svoje dete za zvezdu vrednu 170 miliona funti!
Rodrigo - Copyright Profimedia

EURO kuca na vrata, a blizina njegovog početka malo je poremetila letnju rutinu u fudbalskoj Evropi. Tradicionalno omiljeni deo godine za navijače širom Starog kontinenta ovog leta biće malo rastrzan između prvenstva Evrope i Olimpijskih igara, ali daleko od toga da fudbalski transferi neće pronaći svoje „mesto pod suncem“.

Prva i najveća bomba je već eksplodirala kada je Real Madrid potvrdio dolazak Kilijana Mbapea, a jedan od zvučnijih poslova do kraja leta mogao bi ponovo da se odigra na „Santijago Bernabeuu“.

Katalonski „Nacional“ doneo je vest o senzacionalnoj razmeni koju je Liverpul spreman da ponudi „kraljevskom klubu“, i na prvi pogled deluje da posao zaista mogao da ima utemeljenje u razumnoj odluci za sve strane.

Odgovorni na „Enfildu“ smislili su kako da reše problem koji ih je u sezoni za nama koštao nacionalnog trona. „Redsima“ su u borbi sa Sitijem za šampionski presto nedostajali golovi, zbog čega su, veoma smišljeno, naciljali uzdanicu Reala Rodriga.

Dolazak Kilijana Mbapea i Endrika u Real bez ikakve dileme će smanjiti prostor Rodrigu u rotacijama Karla Anćelotija. S obzirom da je njegova vrednost procenjena na 170 miliona funti, jasno je da Liverpul teško to može da izgura finansijski, pa su odgovorni na „Enfildu“ smislili da jednim udarcem ubiju dve muve i u zamenu za Rodriga Realu ponude svoje dete Trenta Aleksandera Arnolda, koji ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa „redsima“.

Ono što celoj priči daje dodatnu notu realnosti jeste to što je engleski desni bek, koji po potrebi može da deluje i malo ofanzivnije uz aut liniju, već nekoliko puta poslednjih meseci povezivan sa Realom, čiji je predsednik Florentino Perez navodno upravo Aleksandera Arnolda označio kao idealnog naslednika Danija Karvahala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike