Juventus osvojio Kup, ali Vlahović nije potpuno zadovoljan: Sledeće sezone idemo da osvojimo sve!

16.05.2024

08:15

0

Autor: D. N.

Heroj "bjankonera" umalo da bude i dvostruki strelac

Juventus osvojio Kup, ali Vlahović nije potpuno zadovoljan: Sledeće sezone idemo da osvojimo sve!
Copyright Tanjug/AP Photo/Gregorio Borgia

Juventus je osvojio Kup Italije, pošto je u finalu pobedio Atalantu, a jedini gol dao je Dušan Vlahović. Napadač reprezentacije Srbije bio je strelac u uvodnim minutima meča, ali treba reći i da mu je poništen gol u drugom poluvremenu. Milimetri su "presudili" u ofsajd situaciji.

Jasno je bilo da nekadašnji centarfor Partizana i Fiorentine zaslužuje status igrača utakmice odigrane na "Olimpiku" u Rimu.

- Mogu samo da zahvalim saigračima jer svi znamo šta smo radili ove godine i koje smo sve teškoće imali. Ali smo ostvarili oba cilja koja smo postavili. Šteta zbog Skudeta, ali je Inter zaslužio (da bude prvak) - kazao je Vlahović italijanskim novinarima.

- Igrali smo protiv velikog tima i čestitam i njima, ali već sada počinjem da razmišljam da osvojim još trofeja. Ništa se nije promenilo i uradili smo sve što smo mogli u ovom trenutku. I ostvarili smo dva cilja, osvojili Kup Italije i plasirali se u Ligu šampiona.

Ali ni to nije dovoljno, jer sledeće sezone moramo da težimo da osvojimo sve trofeje. Jer mi smo Juventus i to je u našem DNK i to navijači očekuju od nas - zaključio je centarfor Juvea koji je na terenu bio do 81. minuta, dok je Filip Kostić ceo meč odgledao sa klupe.

"Bjankonerima" je ovo 15. trofej u Kupu Italije i po tome su najuspešniji tim u Italiji. U Seriji A, na dva kola do kraja su na četvrtom mestu.

Naravno, golovi Vlahovića mogu da raduju i navijače Srbije, kao i selektora Dragana Stojkovića Piksija uoči početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike