Sunovrat Juventusa se ne zaustavlja, a Alegriju za sve kriv Vlahović!

06.05.2024

09:38

0

Autor: A. S.

Čemu ovo sad...

Sunovrat Juventusa se ne zaustavlja, a Alegriju za sve kriv Vlahović!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Juventus je, kako se bliži kraj sezone, u sve većim problemima. U Seriji A su u lošem nizu, a eliminisani su i iz Kupa Italije. Od titula su se odavno oprostili, ali sada brinu i za mesto koje vodi u Ligu šampiona 

Trener Masimilijano Alegri je sve nezadovoljniji, što ne krije, a nakon meča sa Romom, javno je kritikovao i igrače.

Prvi na udaru bio je Dušan Vlahović, koji je na Olimpiku promašio nekoliko dobrih šansi, a Alegri je pokušao da objasni razlog nove utakmice bez pobede.

Žalimo, naravno da smo mogli više. Ipak, fudbal zna da bude zao i ponekad ne ide kako ste zamislili. Pali smo posle poraza kod kuće od Udinezea – rekao je Alegri, a potom krivicu prebacio na igrače:

Očigledno je Inter bolji od nas, imao je sve vreme prednost od 12-14 bodova. Prirodno je da na kraju usporimo. Bio je i niz incidenata kada je Milik bio isključen, Vlahović, Kin i Kjeza nisu bili u dobroj formi, povređeni su bili Rabio i Mekeni... Sve su to nepovoljne okolnosti.

U ovom momentu crno-beli iz Torina su na trećem mestu Serije A, pa svim silama pokušavaju da sačuvaju mesto koje vodi u Ligu šampiona.

– Nije potrebno puno vremena da kapitulirate u ovom situaciji, posebno u Juventusu kada su svi spremni na kritiku. Momci su uspeli da se smire i naprave ključan korak. Imamo dobru razliku i priliku da već protiv Salernitane obezbedimo Ligu šampiona. Da, postoji žal što nismo bolje rezultate pravili, ali bilo je raznih situacija koja su nam pravile probleme – zaključio je Alegri.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike