Posle 400 miliona evra bez ijednog trofeja, Junajted mu veruje: Solskjer je prošlost, sadašnjost i budućnost!

24.07.2021

14:04

0

Potpisano, završena sva nagađanja

Posle 400 miliona evra bez ijednog trofeja, Junajted mu veruje: Solskjer je prošlost, sadašnjost i budućnost!
Copyright Ole Gunar Solskjer, MN Press

Dok se šuška o odlascima igrača, uprava je odlučila da obaveže struku. Ole Gunar Solskjer ostaje u Mančester junajtedu. Igračka legenda kluba je potpisao trogodišnji ugovor, sa opcijom na još jednu.

Norvežanin je prošle sezone doveo tim do drugog mesta na tabeli i finala Lige Evrope. Od decembra 2018, kada je preuzeo klub, do danas nije osvojio nijedan trofej.

– Svi znaju kakva su mi osećanja za ovaj klub i oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Ovo je uzbudljivo vreme za Mančester junajted, izgradili smo tim sa dobrim balansom mladosti i iskustva i igrača koji su gladni uspeha – rekao je Solskjer za sajt kluba.

Iako klub ranga Junajteda ne trpi ništa sem trofeja, treba reći da je zabeležen uspon pod 48-godišnjim Norvežaninom. Kada je preuzeo ekipu od Žozea Murinja, izborio je plasman u Ligu Evrope, pa ga je vratio u Ligu šampiona trećim mestom u Premijer ligi, da bi prošle bio prvi.

E sad, od kad je preuzeo tim, potrošena su neverovatna 403.000.000 evra za pojačanja, uključujući i skorašnji dolazak Džejdona Sanča.

I tu sigurno neće biti kraj, a uskoro će doći trenutak kada će se od nasmejanog OGS-a tražiti trofeji i onda ćemo videti od čega je napravljen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike