Evro-derbi na severu Srbije: Lazetić očekuje izazovan i zahtevan meč

07.05.2024

13:22

0

Jedna od najzanimljivijih utakmica plej-ofa

Evro-derbi na severu Srbije: Lazetić očekuje izazovan i zahtevan meč
Copyright MN Press

Fudbaleri TSC-a dočekaće u sredu od 18.00 ekipu kragujevačkog Radničkog u meču 4. kola plej-ofa Superlige. Svoja očekivanja od utakmice izneo je trener kluba iz Bačke Topole Žarko Lazetić.

- Čeka nas veoma dobra ekipa Radničkog koja sa pravom zauzima ovakvu poziciju na tabeli. Trener im je ulio samopouzdanje i jasno se vidi šta rade. Rekao bih da uživaju u nekom kontrolisanom haosu iz koga izvlače benefit, kontrolišu utakmice i dolaze do pobeda. Rezultati govore o njima i očekujem izazovan i zahtevan meč, značajnu i za njih i za nas. Biće tu mnogo duela, ali mi drugačije igramo i u zavisnosti od toga ko uspe da nametne svoj stil, imaće veće šanse za pobedu - rekao je Lazetić, preneo je zvanični sajt kluba.

MN Press
 

Lazetić je naveo da očekuje odličan meč sa ekipom iz Kragujevca.

- I oni, kao i mi, daju mnogo golova, impresivno je kako Radnički prezentuje igru i koliko su hrabri i odlučni u onome što rade. Posle Zvezde i Partizana na tabeli su naše dve ekipe što po sebi govori da će utakmica biti odlična. Mi smo u dobrom momentu, stekli smo dobra i loša iskustva iz poslednjih duela i iz njih izvlačimo zaključke i pouke kako da budemo bolji. Nadam se da smo posle utakmice sa Zvezdom uspeli igračima da predstavimo šta je bilo dobro, šta je moglo bolje, kao i ono što nije valjalo i da ćemo to pokazati u sredu - naveo je trener ekipe iz Bačke Topole.

MN Press
 

Lazetić je pozvao navijače da dodju u velikom broju na sutrašnji meč.

- Ostala su još četiri kola do kraja i čestitam momcima što su ponovo obezbedili Evropu. Taj kontinuitet nam je veoma važan, pogotovu zbog iskustva koje smo stekli. Videćemo sa koje će to pozicije biti i šta će nam doneti. Na nama je da se što bolje pripremimo, napredujemo u igri i da kroz ove preostale utakmice nastavimo u smeru koji imamo čitave ove sezone koju želimo da završimo na najbolji mogući način - istakao je Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 66 bodova, dok je Radnički četvrti sa 59.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike