Lazetiću jasno koliko je Zvezda opasna: Ako treba da parkiramo i treći autobus

01.05.2024

14:26

0

Autor: A. S.

Ovo je duel koji mnogo toga može da reši

Lazetiću jasno koliko je Zvezda opasna: Ako treba da parkiramo i treći autobus
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde nadomak su sedme titule Superlige Srbije u nizu, a domaciju mogu potvrditi već u predstojećem, 33. kolu, kada u Ljutice Bogdana stiže ekipa TSC-a.

Tim iz Bačke Topole je trenutno trećeplasirani i juri poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Trenutno su u dobroj formi, u prethodnom kolu su savladali Partizan, pa imaju čemu da se nadaju i pred gostovanje crveno-belima koje je na programu u četvrtak od 19 sati.

- Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji - rekao je pred sutrašnje gostovanje trener TSC-a, Žarko Lazetić i dodao:

- Uvek sa zadovoljstvom gostujemo Zvezdi ili Partizanu i privilegija je igrati na tim stadionima, pogotovu u poziciji u kojoj smo posle dobre utakmice i puni samopouzdanja. Pokušaćemo da meč držimo pod kontrolom, iako smo svesni da je na Marakani to nemoguće svih 90 minuta. Spremamo se za sve faze igre, poštujemo protivnika, ali ne plašimo se. Kao i uvek idemo na pobedu svesni da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov. Za nas je ovo velika utakmica iz koje ćemo pokušati da izvučemo najveći mogući benefit.

Lazetić smatra da je upravo njegova ekipa ta koja je pružila najveći otpor crveno-belima.

- Smatram da im je meč protiv nas bio jedan od boljih, što se tiče defanzive i intenziteta. Na utakmicama posle derbija i menjanja tima, nisu bili na svom nivou. Pažnju obraćam samo na duele u kojima su bili zaista dobri - naglasio je on i dodao da je njegov tim protiv Partizana u prošlom kolu bio perfektan, ali da sada moraju još bolje:

- Pred prošli meč sam se šalio da ćemo parkirati dva autobusa ako treba, ali pošto to nije bilo dovoljno možda ćemo morati da uteramo i treći i tako probamo da pobedimo. Naravno imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade i ostaje nam da to pokušamo da sprovedemo u delo. Ambijent i teren će kao i uvek biti dobri, tu su svi uslovi za vrhunsku utakmicu i videćemo kako će se završiti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike