Haland uzvratio na prozivke legende Junajteda i porodičnog "neprijatelja"! Golovima i ovim rečima "zapušio" mu je usta

05.05.2024

14:13

0

Autor: D. N.

Norvežanin dao čak četiri gola Vulvsima

Haland uzvratio na prozivke legende Junajteda i porodičnog "neprijatelja"! Golovima i ovim rečima "zapušio" mu je usta
Copyright Tanjug/Richard Sellers/PA via AP

Erling Haland je bio četvorostruki strelac u pobedi Mančester sitija nad Vulvsima. Ali nedavno su njegovi "građani" odigrali "samo" 0:0 sa Arsenalom, sa kojima se i bore za titulu u Premijer ligi. To je bio razlog za kritike na račun Norvežanina i to od strane Roja Kina, legende Mančester junajteda.

- Ovo je bilo veoma loše. Njegova ukupna igra je veoma slaba. Ispred gola je najbolji na svetu, ali generalno gledano je to loše. Igra na nivou igrača iz Lige 2 (četvrtog ranga u Engleskoj). Mora to da popravi u budućnosti i popraviće, ali mora da počne što pre da radi na tome - kazao je tada Kin.

Posle deklasiranja Vulvsa, oglasio se i prozvani Haland koji je u tekućoj sezoni Premijer lige 25 golova. I prvi je strelac lige.

- Taj čovek sme stvarno ne zanima, tako da je sve u redu - bio je kratak u izjavi napadač Sitija, branioca titule u Premijer ligi.

Engleski mediji su takođe podsetili da "sukob" Halandovih sa Kinom datira još od pre 20-ak godina. Kin je svojevremeno (2001. godine) u derbiju Mančestera povredio Erlingovog oca Alf-Ingea.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike