Poznato ko je izazvao buru i pretnje Natha! Kuvalo se u Humskoj, čeka se reakcija FSS-a!

03.05.2024

09:08

0

Autor: A. S.

Peti poraz crno-belih i prva Vošina pobeda od 2016. godine ostale u senci sukoba

Poznato ko je izazvao buru i pretnje Natha! Kuvalo se u Humskoj, čeka se reakcija FSS-a!
Natho - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana i definitivno su se oprostili od titule u domaćoj Superligi nakon poraza od Vojvodine, a pobede Crvene zvezde nad TSC-om. Ali, crno-beli sada vode veliku bitku za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa nas u nastavku šampionata očekuje velika borba.

Međutim, jučerašnji duel sa Novosađanima nije obeležila samo fudbalska predstava koja je rešena pogotkom u 94. minutu, već i jedan neočekivan sukob i bes Bibrasa Natha.

Naime, u 79. minutu, došlo je do sukoba na sredini terena, a Natho se odmah uputio ka klupi. U prvi mah nikome nije bilo jasno šta se tačno dogodili, a vezista crno-belih je prišao treneru Vojvodine Božidaru Bandoviću i između ostalog rekao: "Izvedi ga iz igre, ubiću ga". 

Njegove reči mogle su se čuti u TV prenosu, a problem je navodno nastao jer je jedan gostujući fudbaler rekao zameniku kapitena Partizana da "podržava Izrael u ubijanju ljudi".

Pregledavanjem snimaka sa meča, ustanovljeno je da je Natho pre nego što se uputio ka klupi, gde su ga smirivali treneri oba tima, bio u sukobu sa mladim Seidom Koraćem.

Prema rečima Izraelca, upravo je mladi fudbaler iz Luksemburga uputio te reči, a sada se čeka na reakciju FSS-a, koji može pokrenuti i poseban postupak istrage.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike