Spektakl u najavi: Ibra na Sanremu

30.12.2020

14:55 >> 15:40

0

Autor: Adam Štulić

Napadač Milana biće specijalni gost na tradicionalnom muzičkom festivalu

Spektakl u najavi: Ibra na Sanremu
Copyright Tanjug/AP/(Spada La Preša/

Iako je na kraju treće decenije života, Zlatan Ibrahimović je još jedan od najboljih svetskih fudbalera. Iskusni Šveđanin je do trenutka povrede, prošlog meseca u derbiju s Napolijem, bio pokretačka sanaga koja je Milan dovela na vrh Serije A.

Legendarni napadač izaziva veliku pažnju gde god se pojavi, pa stoga i ne čude vesti koje stižu iz Italije i govore o učešću Ibrahimovića na tradicionalnom muzičkom festivalu Sanremo.

Kako piše “Korijere delo sport”, jedino što trenutno može da se isključi, to je da će se Zlatan pojaviti na prestižnom festivalu u takmičarskoj ulozi, dok se svaka druga mogućnost trenutno razmatra.

Pročitajte još

Sanremo će se održati od 2. do 6. marta, a problem u dogovoru organizatora i Ibrahimovića predstavlja drugi dan takmičenja, s obzirom da Milan 3. marta igra prvenstveni meč protiv Udinezea.

Zbog toga se razmatra da li će se Šveđanin javiti u program putem video linka, ili će se pojaviti uživo, a mnogo toga će zavisiti i od razvoja situacije s pandemijom virusa korona.

Milan je svojoj zvezdi pružio punu podršku da bude gost na Sanremu, jer će to dodatno uticati na medijsku popularizaciju kluba, dok su čelnici “rosonera” uvereni da Ibra neće ni na koji način ugroziti svoj učinak na terenu.

Pojavljivanjem na tradicionalnom festivalu Zlatan će stati uz rame mnogim fudbalskim zvezdama koji su bili specijalni gosti Sanrema, među kojima su Kristijano Ronaldo, Roberto Bađo i Frančesko Toti, a koliko je ova vest probudila interesovanje govori i to što su pojedine kladionice već izbacile kvote za to koje će boje biti Ibrino odlelo, kojeg dizajnera, te da li će nositi leptir mašnu, kravatu ili će se pojaviti bez dodatnog aksesoara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike