Piksi presrećan zbog izgradnje nacionalnog stadiona: Početak ostvarivanja sna!

01.05.2024

12:56

0

Autor: A. S.

Selektor nije mogao da sakrije oduševljenje

Piksi presrećan zbog izgradnje nacionalnog stadiona: Početak ostvarivanja sna!
Stojković i Vučić - Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi bio je jedan od članova delegacije Fudbalskog saveza Srbije koja je danas zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem obišla radove na nacionalnom stadionu i prisustvovao postavljanju kamena temeljca.

Tom prilikom, selektor je razgovarao i sa prisutnim medijima, pa je istakao kako je presrećan jer se njihov san o izgradnji Nacionalnog stadiona ostvaruje.

- Mnogo mi je drago da sam danas ovde i da vidim na delu taj početak ostvarivanja sna - rekao je Stojković tokom obilaska radova na izgradnji kompleksa, pa dodao:

- Uslovi su bolji nego ranije. Ne mislim samo na Nacionalni stadion. Prelepo je to. Srbija se menja u sportskom delu, jer kada dobijete stadion u Zaječaru, Leskovcu, Loznici, ne može niko da kaže da to nije lepo, niti dobro. To su izuzetno lepi projekti i na ponos svih nas. Eto, dočekaćemo i da imamo Nacionalni stadion.

A ukoliko ima onih koji se pitaju zašto je Srbiji potreban stadion, Stojković je objasnio. 

- Igraće se finale Lige Evrope, biće funkcionalan objekt koji će da primi sve moguće aspekte života. Od koncerata do fudbalskih utakmica do raznih čuda, spektakala itd. Tako da je fenomenalna stvar. Mi, bar iz fudbala, smo presrećni i prezadovoljni da evo ovaj san počinje da se ostvaruje. I ja jedva čekam da za dve godine to zdanje bude gotovo i da nas učini onako ponosnim - poručio je Stojković.

Na kraju, selektor nacionalnog tima se dotakao i predstojećeg Evropskog prvenstva.

- Jedina važna stvar je da morate da verujete i da se ne predajete. I najbolji lek za sve je pobeda. Pobeda leči sve. Tako da, borićemo se, daćemo sve od sebe - istakao je Dragan Stojković Piksi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike