Milojević srećan, hvali Duljaja, a ima i posebnu posvetu nakon trijumfa nad Partizanom: Ovo je pobeda za pokojnog Gagija!

24.04.2024

21:38

0

Trener Crvene zvezde emotivan nakon plasmana u prvo finale Kupa sa crveno-belima

Milojević srećan, hvali Duljaja, a ima i posebnu posvetu nakon trijumfa nad Partizanom: Ovo je pobeda za pokojnog Gagija!
Vladan Milojević - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde lakše nego što se očekivalo izborili su plasman u finale Kupa Srbije.

Na Marakani je savladan večiti rival Partizan sa 2:0, a trener crveno-belih Vladan Milojević nije krio emocije nakon utakmice.

- Posebno sam srećan što mi je ovo prvo finale sa Crvenom zvezdom, nikad nisam bio u finalu. Jesam ovaj trofej osvojio sa Čukaričkim, ali sa Zvezdom nikad nisam uspeo!

Milojević je pobedu posvetio ekonomu Zvezde Draganu Milanoviću, koji je nedavno preminuo.

- Pobedu posvećujem našem preminulom Gagiju Milanoviću. Jako nam je teško bilo minulih dana. Negde smo mu ispunili želju - rekao je Milojević za TV Arena sport.

On je potom pohvalio trenera Partizana Igora Duljaja.

- Moram da pohvalim trenera Igora Duljaja, Partizan je jako dobro pripremio utakmicu. Glazer je odbranio dve tri šanse, isto tako i Jovanović na drugoj strani. Partizan je jako dobro odradio sve tri utakmice sa nama. Onog časa kada sam video postavu, znao sam šta je Duljaj pripremio. Bio je ovo dobar derbi, dve dobre ekipe, mi smo srećni, idemo dalje u finale - dodao je trener Crvene zvezde.

Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Vojvodine.

- Posebno sam srećan što mi je ovo prvo finale sa Zvezdom, nikad nisam bio u finalu. Jesam ovaj trofej osvojio sa Čukaričkim, ali sa Zvezdom nikad nisam uspeo. Igramo sa Vojvodinom, ali nećemo da razmišljamo o tome, ima vremena. Partizanu želim sreću u nastavku sezone - istakao je Milojević.

Crvena zvezda će u nedelju u Superligi Srbije igrati sa Vojvodinom.

- Ne biram utakmice, svaka prva je za mene bitna. Moram da pohvalim moj stručni štab koji fenomenalno priprema utakmice. Malo da odmorimo i od sutra pripremamo duel sa Vojvodinom u Novom Sadu - zaključio je Milojević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike