Prva reakcija Zvezde na mogući bojkot Partizana: Evo ovako, znam šta ćete da me pitate...

23.04.2024

15:14

0

Autor: P.K.

Trener odmah odgovorio na pitanje koje sve zanima

Prva reakcija Zvezde na mogući bojkot Partizana: Evo ovako, znam šta ćete da me pitate...
Copyright FK Crvena zvezda

Posle dramatične pobede u prvenstvenom večitom derbiju, Crvena zvezda ponovo dočekuje Partizan, ovog puta u Kupu Srbije.

Iz crno-belog tabora su osuli baražnu paljbu na suđenje i FSS, zapretili da neće igrati derbi, ali ništa od toga ne dotiče crveno-bele.

Trener šestostrukog uzastopnog šampiona i branioca trofeja u kupu, Vladan Milojević predupredio je na obraćanju novinarima svaku priču o tome.

- Ovako, pošto znam šta ćete me pitati, ali ja ne želim da komentarišem. Ne znam šta se tamo događa. Sve što se dešava vam moje ekipe ne mogu da komentarišem. To sam rekao i mojim igračima. Sve komentare u vezi svega ostalog, to je nešto što niti me dotiče i ne komentarišem, fokusiram se samo na moju ekipu.

Posle toga se prešlo na redovne teme, odnosno pripremu. Milan Rodić ima problema sa zdravstvenim stanjem.

- Rodić nije trenirao dva dana. Videćemo šta će reći medicinski tim, ali i kako će se on osećati. Imamo još nekoliko igrača koji se žale, videćemo kakva je situacija i shodno tome, izabraćemo tim. Moje planove ništa ne remeti. Spremamo se da igramo utakmicu. Sve ostalo me ne remeti.

Njega je na derbiju zamenio Điga, kako ste zadovoljni njime?

- Điga je igrao na specifičnoj poziciji kad je Rodić izašao, ali on je profesionalac. U svakom trenutku je, kao i ostali igrači, bio spreman da se žrtvuje za tim. Kad je reč o Ndijaeu, imam poverenje u njega, kao i u svakog igrača. Posao trenera je da izvuče maksimum iz igrača. Moraju i oni vredno da treniraju, rade, da im je samopouzdanje na vrhuncu, da podrede ego timu i to je to. Uvek su o svakom igraču mišljenja oprečna. Ndijae mora da radi ono što najbolje zna, a da može bolje sigurno. Da mogu i ostali bolje - mogu.

FK Crvena zvezda
 

Derbi je praznik fudbala.

- Svaki put je lep osećaj igrati derbi bilo kao igrač, bilo kao trener. Posebna draž, posebna utakmica. Nema veze igra li se u Kupu ili u prvenstvu. Tu rivalstvo postoji, puno naboja, temperamentna utakmica, ali uvek je lepo. Puno stvari koje u običnim utakmicama nećemo videti. Sve mora da ostane u okviru sportskog i to je to.

Realizacija?

- Realizacija je...pa šta da radimo, dobro je i ono. Stvaramo šanse, pravimo ih, a nadam se da će doći vreme da ih jednostavnije realizujemo. Ima i do koncentracije i do veštine. Pored golmana Jovanovića, Partizan ima i drugog dobrog golmana.

Nema popravnog?

- Od početka je specifično, igra se na ispadanje. Nema popravnog, ovo su nokaut utakmice. U svakom slučaju veliki ulog za oba tima, pobedniku donosi ulazak u finale. I drugi par je izuzetno jak, svejedno se sa kim bi se igralo u finalu. U svakom slučaju naše ambicije su da osvojimo Kup. Nema nedoumica, dobro se poznajemo. Nadam se da će biti dobra poseta navijača. Odmorili smo i jedni i drugi koliko smo mogli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike