Spremite se za trenersku bombu nad bombama! Gigant zvao Zidana, ovakav izazov se teško odbija!

14.04.2024

15:17

0

Autor: G. F.

Pregovori su započeti, a ovo bi mogao biti posao veka

Spremite se za trenersku bombu nad bombama! Gigant zvao Zidana, ovakav izazov se teško odbija!
Zinedin Zidan - Copyright Profimedia

Nije bilo preterano velikih potresa u svetu fudbala u poslednje vreme.

Čeka se da Kilijan Mbape i zvanično postane fudbaler Reala pa da se kaže da se nešto krupno desilo, ali sada se pojavila najava koja će biti prava bomba nad bombama. Naravno, ukoliko se dogodi!

Nemački gigant Bajern iz Minhena ostao je bez titule ove sezone, za koji sat to bi moglo da postane i zvanično, već je dogovorio razlaz sa trenerom Tomasom Tuhelom. Ali novog stručnjaka nije pronašao. Bar ne da se zna.

Ipak, španska Marka javlja da su započeti pregovori koji će zatresti fudbalski svet iz temelja! Bajern je kontaktirao Zinedina Zidana, koji od odlaska iz Reala 2021. godine ne radi i redom odbija sve ponude.

 

 

Ovu bi ipak mogao da prihvati jer se sigurno radi o izazovu kome nije lako odoleti. Verovatno ne postoji bolji scenario nego doći u redove takvog kluba, srediti stvari u svlačionici i igračkom kadru, i vratiti ekipu na tron.

Španci nemaju informaciju kako je Zidan reagovao kada je uspostavljen kontakt, ali nema nikakve dileme da ćemo biti svedoci istorijskog događaja ako Zidan sedne na klupu minhenskog Bajerna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike