Liga šampiona i dalje ili Liga Evrope? Ovo su Stankovićevi starteri za revanš sa Kairatom (SASTAVI)

27.07.2021

18:05 >> 20:02

0

U prvom duelu bilo 2:1 za prvaka Kazahstana

Liga šampiona i dalje ili Liga Evrope? Ovo su Stankovićevi starteri za revanš sa Kairatom (SASTAVI)
Copyright MN Press

Crvena zvezda u sredu ima ozbiljan zadatak. Posle poraza u Almatiju od 2:1, očekuje je nova utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata. Uz pobedu od jednog gola razlike igraće se produžeci i (eventualno) izvoditi penali, a uz dva obezbediti prolaz dalje.

U slučaju prolaska dalje srpskog šampiona očekuje duel sa boljim iz dvomeča Šerifa i Alaškerta, a u slučaju neuspeha “selidba” u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Velika i važna utakmica za ekipu Dejana Stankovića koji ima imperativ pobede.

– Neće biti “revolucija” što se tiče sastava – kazao je strateg crveno-belih, pa je za očekivati da sastav bude najjači i veoma sličan onom iz prethodnih mečeva.

pročitajte još:

Na mestu golmana, dileme nema. Milan Borjan je prvi izbor. U poslednjoj liniji najverovatnije biće Milan Gajić (Strahinja Eraković), Aleksandar Dragović, Srđan Babić (možda Miloš Degenek) i Milan Rodić.

pročitajte još:

Ispred bi trebalo da budu Seku Sanogo i Nenad Krstičić, a još bliže golu Kairata Mirko Ivanić, El Fardu Ben i Aleksandar Katai.

Najistureniji bi trebalo da bude Luis Dioni koji prema Stankovićevim rečima polako stiže ostale.

– Odigrao je 45 minuta u Kazahstanu (drugo poluvreme prim. aut.), pa 70 protiv Mladosti (starter), to je bio plan. Sustiže formu, jer je kasno stigao na pripreme, ali je radan i trudi se da stigne ostale – kazao je Stanković koji još nije rešio pitanje prvog napadača.

Za sada, u tri meča su trojica napadača bila starteri. Protiv Vojvodine to je bio Nikola Krstović, protiv Kairata Milan Pavkov, a protiv Mladosti Dioni. I niko od njih se nije dokazao, odnosno rezervisao mesto prvog špica.

Verovatno, startna postava crveno-belih trebalo bi da izgleda ovako: Borjan, Gajić (Eraković), Dragović, Babić (Degenek), Rodić, Sanogo, Krstičić, Ivanić, Ben, Katai i Dioni.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike