Bliži se duel sa Kairatom: Zvezda lišena podrške najvatrenijih navijača, izdato vrlo važno saopštenje

27.07.2021

09:54 >> 14:26

0

Utakmica je na programu u sredu, od 20:30

Bliži se duel sa Kairatom: Zvezda lišena podrške najvatrenijih navijača, izdato vrlo važno saopštenje
Copyright MN Press

Fudbaleti Crvene zvezde će u sredu dočekati Kairat u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a povodom predstojećeg duela izdato je i saopštenje. Podsetimo, crveno-beli su kažnjeni od strane UEFA zbog vređanja napadača Milana Zlatana Ibrahimovića tokom utakmice 1/16 finala Lige Evrope u Beogradu.

Na tribinama stadiona “Rajko Mitić” biće samo deca do 14 godina. Povodom toga, oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Fudbalski klub Crvena zvezda učinio je sve da utakmica protiv kazahstanskog predstavnika, koju će naš klub odigrati u sredu od 20 časova i 30 minuta što bolje protekne i da organizacija bude na vrhunskom nivou. Naš klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi koja nas očekuje.

U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga naš klub je pripremio pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket.

Pročitajte još:

Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj, kako bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou i kako bi se lakše organizovao ceo događaj. Naš klub apeluje na sve da po završetku utakmice imaju strpljenja i ne žure prilikom napuštanja stadiona, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva.

Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić”.

Kako bi celokupni događaj protekao u najboljem redu Crvena zvezda će i po svim ostalim tačkama preduzeti sve potrebne mere kako bi organizacija bila na najvišem mogućem nivou i kako bismo svi zajedno uživali u utakmici koja očekuje izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potrebna podrška sa tribinama, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona – navedeno je u saopštenju.

Bolji iz ovog okršaja nastaviće takmičenje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a neuspešniji u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U oba slučaja će se ukrstiti sa parom Šerif – Alaškert.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike