Partizan teško do polufinala, Duljaj priznao: Pribojavao sam se penala!

10.04.2024

17:33

0

Autor: P.K.

Trener crno-belih nije imao sreće ni kao igrač sa jedanaestercima

Partizan teško do polufinala, Duljaj priznao: Pribojavao sam se penala!
Igor Duljaj - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Partizan se posle boljeg izvođenja penala plasirao u polufinale Kupa Srbije, pošto je posle regularnog dela meča sa Voždovcem bilo 1:1.

Apsolutni heroj pobede bio je golman Aleksandar Jovanović, koji je tokom prvih 90 minuta odbranio jedan penal, a onda još dva u odlučujućoj seriji.

Trener Igor Duljaj priznao je posle meča da se pribojavao penala, ali je istakao da veruje da je njegov tim bio bolji:

- Prvo da čestitam svim akterima utakmice i onima koji su igrali i onima koji su došli da gledaju meč po ovom teškom vremenu. Odigrali smo veoma kvalitetan meč, posebno u prvom delu gde smo imali kontrolu i nismo mnogo grešili. U drugom smo nastavili u istom ritmu, ali kada se malo opustite i ne koristite svoje šanse, stigne kazna. Pribojavao sam se penala. Kroz igračku karijeru nisam imao puno sreće. Pamti se prolazak u narednu rundu. Ono što želim da naglasim je da od srca mladom kolegi želim da nastavi sa ovakvim igrama, vidi se njegova ideja i želim im da zadrže svoju poziciju kroz plej-aut i da se vidimo sledeće sezone - rekao je Duljaj za TV Arena sport.

Trener Voždovca Nikola Mitić kazao je da ne bi menjao petoricu izvođača penala ni sad.

- Iz mog ugla nije bila tliko drugačija utakmica u odnosu na onu u Superligi od pre nekoliko dana. Nismo ih pritiskali u prvom delu u drugom je bilo mnogo bolje. Iz toga smo imali bolje šanse, penal koji nismo iskoristili. Dali smo gol, odveli meč u penal seriju. Da vratim penale ništa ne bih promenio što se izvođača tiče, svi imaju karakter i dobri su momci. Partizanu želim mnogo sreće u nastavku sezone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike