Runi je pravi skandal majstor: Uhvaćen da ponovo vara ženu, pa napravio problem i na treningu

28.07.2021

09:10

0

Bivši as Mančeter junajteda povredio svog igrača

Runi je pravi skandal majstor: Uhvaćen da ponovo vara ženu, pa napravio problem i na treningu
Copyright Vejn Runi/Profimedia

Teški dani za Vejna Runija! Samo 24 sata od skandala sa privatnim fotkama kojima ga je grupa kriminalaca ucenjivala jer se na njima vidi da je ponovo bio neveran svojoj ženi Kolin, bivši as engleskog fudbala došao je na naslovne strane engleskih tabloida kao učesnik još jednog incidenta.

Runi, koji trenutno vodi kao menadžer ekipu Derbi kauntija, na treningu je povredio svog najboljeg igrača. Prvi izveštaji kažu da je mladi Irac Džejson Najt ozbiljno povređen kada mu je Runi u jednom duelu zadao udarac u skočni zglob.

Dnevnik Telegraf piše da će Najt odsustvovati najmanje dva meseca sa terena, dok Gardijan saznaje da će pauza trajati tri meseca, a prošle sezone je propustio samo tri utakmice.

Vejn Runi/Printskrin

Mediji spekulišu da je Runi aktivan na treninzima, jer Derbi nema dovoljan broj fudbalera na pripremama. Oni su kažnjeni usled kršenja finansijskog fer-pleja i stoga neće imati pravo da registruju pojačanja ovog leta. Zbog toga su spali na devet igrača od čega su dva golmana, a nemaju nijednog štopera.  U klubu se nadaju da će dobiti dozvolu da dovedu pozajmljene, kao i slobodne igrače.

– Sve što mogu je da pokušam da vratim dostojanstvo i ponos ovom klubu.  Nije idealno, jer ne znamo kako će izgledati moj tim za dve nedelje kada prvenstvo započne. Iskreno rečeno, treneru bi bilo lakše da ode. Ali to je za mene izazov, ja sam borac. Zahvalan sam Derbiju što mi je pružio ovu priliku, a ja ću učiniti sve što mogu da klub uspe – rekao je pre tri dana Runi za Skaj Sport.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike