Stojković već zaboravio na evrogol protiv Voždovca: Najvažnija je pobeda, fokusirani smo na Novi Pazar (VIDEO)

04.04.2024

11:23

0

Iskusni desni bek je utakmicu počeo kao rezervista, ali mu to nije smetalo da izraste u heroja

Stojković već zaboravio na evrogol protiv Voždovca: Najvažnija je pobeda, fokusirani smo na Novi Pazar (VIDEO)
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana u dramatičnoj završnici savladali su Voždovac kao gosti sa 3:2. Junak pobede crno-belih bio je Aranđel Stojković koji je sjajnim pogotkom u finišu utakmice doneo nova tri boda klubu iz Humske. 

 

 

- Nisam nekoliko utakmica igrao, tako da je ovo bila šansa za mene. Znali smo da će biti težak  meč, s obzirom na to da smo igrali na terenu sa veštačkom podlogom, gde nemamo prilike ni da treniramo. U prvom poluvremenu jesmo postigli gol, ali se nismo najbolje snašli. Ipak, najbitnije je da smo svi dali sve od sebe i da smo pobedili - rekao je Stojković.

Iskusni desni bek je utakmicu počeo kao rezervista, ali mu to nije smetalo da upiše jedan od najlepših golova u karijeri.

- Jako je teško vratiti se u život posle primljenog pogotka. Obično snagu dobije ekipa koja izjednači, ali mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspevali da tri puta povedemo. Najvažnije je što smo upisali pobedu, bilo ko da je postigao taj pogodak – značilo bi. Jako važna pobeda, ali sada je fokus na utakmici protiv Novog Pazara - poručio je Stojković.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike