Prvo da se prođe Panevežis: Mnogo dobre vesti stižu iz Novog Sada, navijači će biti oduševljeni

28.07.2021

16:58

0

Duel sa Litvancima u četvrtak

Prvo da se prođe Panevežis: Mnogo dobre vesti stižu iz Novog Sada, navijači će biti oduševljeni
Copyright MN Press

Vojvodina će u slučaju prolaska u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija ponovo igrati na stadionu “Karađorđe”.

Dobre vesti su potvrđene i na sajtu “Stare dame” iz Novog Sada.

– Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da je stadion “Karađorđe” dobio dozvolu UEFA za odigravanje meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije, što znači da će, ako prođe Panevežis, Voša na svom stadionu dočekati ekipu LASK-a.

 

Kao što je poznato, stadion “Karađorđe” nije bio licenciran za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije, pa je postojala bojazan da bi Voša potencijalnog narednog rivala morala da ugosti van Novog Sada.

Fudbalski klub Vojvodina, odnosno stadion “Karađorđe” naknadno je ispunio sve potrebne kriterijume i obezbedio uslove za zvaničnu licencu, odnosno pravo da organizuje i ugosti i narednog rivala, austrijski LASK, ako prethodno eliminiše litvanski Panevežis – navedeno je u saopštenju Novosađana.

Vojvodina dočekuje Panevežis u četvrtak od 20 sati i brani rezultat od 1:0 iz prvog meča. Ukoliko prođe litvanski klub, već narednog četvrtka, petog avgusta, na “Karađorđe” stiže LASK, dok je revanš na programu 12. avgusta, u Austriji.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike