Mitrović će za 25 dana moći da hoda! Al Hilal mora da ispoštuje srpskog napadača!

01.04.2024

15:22

0

Autor: A. S.

Za Srbiju je najvažnije da napadač miruje kako lekari preporučuju

Mitrović će za 25 dana moći da hoda! Al Hilal mora da ispoštuje srpskog napadača!
Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić - Copyright MN Press

Povreda Aleksandra Mitrovića zabrinula je celokupnu sportsku javnost. U poslednjem ligaškom meču Saudijske Arabije, Mitroviću je stradala zadnja loža, a pitanje je da li će se dovoljno oporaviti za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ovo je leto je za Srbiju naročito važno, a dobro je poznata uloga koju Mitrović ima u timu Dragana Stojkovića Piksija. Ipak, njegova povreda nije naivna i pitanje je koliko će morati da pauzira.

Mitrović će danas na snimanje, nakon koga će se znati pravo stanje povrede i nešto više o samoj pauzi. Ipak, iz Saudijske Arabije su stigle informacije koja je zabrinula.

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počinje za samo dva i po meseca, a poznati doktor Ajman Al-Hamad, prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji je istakao da je povreda srpskog napadača drugog stepena, što znači da će najverovatnije pauzirati šest nedelja.

To znači da bi Mitrović mogao biti spreman za učešće, ali postoji jedna začkoljica i u tom slučaju.

Srpski napadač je najbolji strelac svog tima koji ulazi u najvažniji deo sezone i sigurno će želeti da bude kompletan, pa nije isključeno da će vršiti pritisak na Srbina da igra u borbi za titulu u Saudijskoj Arabiji i Ligi šampiona Azije.

Ukoliko se Mitrović ranije vrati na teren, može da pogorša stanje svoje povrede, a pomenuti doktor je naveo da bi Mitrović tek za 25 dana mogao normalno da hoda.

Za Srbiju i Mitrovića je najvažnije da Al Hilal ne požuruje njegov oporavak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike