Srbija ili Nemačka? Jan Karlo Simić razrešio sve dileme, ova reprezentacija je njegova budućnost!

01.04.2024

11:41

0

Štoper Milana otkrio za koga će nastupati

Srbija ili Nemačka? Jan Karlo Simić razrešio sve dileme, ova reprezentacija je njegova budućnost!
Copyright Tanjug/AP

Planirano je da Jan Karlo Simić debituje za reprezentaciju Srbije u prijateljskim mečevima sa Rusijom i Kiprom, ali je na molbu selektora omladinske selekcije Radovana Krivokapića prekomandovan u redove Orlića kako bi pomogao svojim vršnjacima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Zbog ove odluke Dragana Stojkovića Piksija, pojavio se crv sumnje da bi mladog defanzivca Srbiji mogla da preotme Nemačka, kao što je to slučaj sa Aleksandrom Pavlovićem, veznim igračem Bajerna. Međutim, dileme nema, njegova budućnost je Srbija, a to je Simić obelodanio za "Milan TV".

Tanjug/AP
Jan Karlo Simić

 

- Počeo sam da igram za reprezentaciju Srbije do 16 godina. To je bilo moje prvo iskustvo međunarodnog fudbala. Prošle godine smo igrali na Evropskom prvenstvu u Izraelu i osvojili smo treće mesto. San mi je da igram za seniorski tim. To je moj cilj i nadam se da ću ga ostvariti - rekao je Simić.

Mladi srpski defanzivac ima 18 godina i visok je 186 centimetara. Fudbalski karijeru započeo je u Štutgart Kikersu, a onda je prešao u Štutgart. Za Milan je potpisao u avgustu 2022. godine. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike