I posle 13 godina neke stvari su iste! Zvezdin štoper zove na spektakl sa Rusima!

22.03.2024

00:44

0

Autor: D. N.

- Biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu - bio je jedan od "aduta" u pozivu defanzivca crveno-belih

I posle 13 godina neke stvari su iste! Zvezdin štoper zove na spektakl sa Rusima!
Uroš Spajić - Copyright MN Press

U subotu, sa početkom u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" fudbaleri Crvene zvezde odigraće prijateljsku utakmicu sa Zenitom.

Priliku da opet odmeri snage sa Zenitom, u još jednom prijateljskom okršaju imaće Uroš Spajić. Zvezdin defanzivac je pre 13 godina, kao omladinac dobio priliku.

- Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit.

Tribine su bile ispunjene, atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom - kazao je Spajić i pozvao navijače.

- Pozivam navijače da dođu na utakmicu, koja se igra u subotu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica, tokom reprezentativne pauze.

Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na Marakani - zaključio je Spajić.

Podsetimo, ulaz je besplatan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike