Kurtoa u suzama napustio trening Reala! Katastrofalna vest u Madridu, velika briga za Belgijance pred EURO!

19.03.2024

19:23

0

Autor: A. Š.

Iskusni golman tek što je počeo da trenira posle teške povrede, mora na novu pauzu

Kurtoa u suzama napustio trening Reala! Katastrofalna vest u Madridu, velika briga za Belgijance pred EURO!
Tibo Kurtoa - Copyright Profimedia/Burak Akbulut/Anadolu

Sezona ulazi u odlučujuću fazu, a u madridskom Realu pred odlučujuće bitke za trofeje ne mogu da se fokusiraju isključivo na takmičenje. Razlog je Tibo Kurtoa.

Belgijski reprezentativac iza sebe ima sezonu za zaborav. Iskusni čuvar mreže pored početak takmičarske godine povredio je prednje ukrštene ligamente kolena, a tek što se vratio radu sa ekipom mora na novu pauzu.

Iz Španije stižu informacije da je Kurtoa današnji trening Reala napustio u suzama. U prvi mah nije bilo jasno o čemu se radi, iz „kraljevskog kluba“ nije stizala nikakva informacija, ali u toku dana potvrdile su se najcrnje slutnje.

Sreća u nesreći je u tome što se ovoga puta ne radi o povredi koja iziskuje toliko veliku pauzu. Naime, Kurtoi je u utorak stradalo drugo koleno, međutim povredio je meniskus i sva je prilika da je ova sezona za njega gotova, s obzirom da mu se predviđa dvomesečna pauza.

Ono što je dodatna briga jeste to što je sada pod znakom pitanja i Kurtoin nastup na EURO-u. Belgijanci i iskusni čuvar mreže od ovog trenutka ulaze u trku sa vremenom, da li će jedan od najboljih golmana sveta biti spreman za mečeva sa Slovačkom, Ukrajinom i selekcijom iz baraža.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike