Šta će biti sa Tadićem? Predsednik Fenera doneo radikalnu odluku – budućnost je neizvesna!

18.03.2024

21:16

0

Autor: A. Š.

Ali Kodž pobesneo posle užasnih scena u Trabzonu i odlučio se za potez koji bi mogao da rezultira odlaskom svih najvećih zvezda tima

Šta će biti sa Tadićem? Predsednik Fenera doneo radikalnu odluku – budućnost je neizvesna!
Dušan Tadić - Copyright Profimedia/Cemal Yurttas/Anadolu

Prošlosezonski dolazak Galatasaraja na nacionalni tron kod čelnika Fenera je izazvao reakciju u vidu dovođenja velikih fudbalskih imena, uglavnom sa ex-Ju prostora.

Jedno od najzvučnijih bio je kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji u tekućoj takmičarskoj godini zajedno sa Edinom Džekom, Radetom Kruićem, golmanom Dominikom Livakovićem i Mihom Zajcom predvodi Fener u velikoj borbi sa najvećim rivalom za šampionski tron.

Ipak, veliki projekat na crno-žutoj strani Istanbula mogao bi da se raspadne kao mehur od sapunice, jer je prvi čovek Fenerbahčea Ali Kodž doneo odluku koja bi za krajnju posledicu mogla da ima čak i selidbu istanbulskog velikana u niži rang takmičenja.

Naime, posle užasnih scena iz Trabzona, gde su naoružani navijači domaćeg kluba uleteli na teren posle poraza od Fenera čije su igrače napali, Kodž je rešio da se povuče da mesta predsednika Udruženja turskih superligaša.

- Dao sam ostavku na tu funkciju i od sada će Fenerbahče sam odlučivati o svojoj sudbini. Od danas prekidamo veze, ako bude trebalo idemo i u niži rang – zagrmeo je prvi čovek Fenera i u dahu nastavio:

- Kada donesete ovakvu odluku izbacivanje u niži rang je odmah u opticaju. Bolje umreti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba, odigraćemo sezonu i idemo – istakao je Kodž.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike