Dva penala, VAR i promašaj sezone: Podela bodova Proletera i Novog Pazara na "Karađorđu" (VIDEO)

30.07.2021

19:37 >> 19:58

0

Autor: Adam Štulić

Zanimljiv početak trećeg kola Linglong Superlige

Dva penala, VAR i promašaj sezone: Podela bodova Proletera i Novog Pazara na "Karađorđu" (VIDEO)
Copyright Stefan Tomović foto: MN Press

Veoma znimljivo je bilo na otvaranju trećeg kola Linglong Superlige Srbije. Proleter i Novi Pazar su podelili bodove u super zanimljivom meču na kojem je moglo da se vidi mnogo toga.

Tim Branka Žigića je bio na pragu trećeg poraza u sezoni, na kraju im je VAR „uzeo“ pobedu, a između se baš obrukao fudbaler domaćeg tima Bašanović.

Pazarci su početkom drugog poluvremena imali sve u svojim rukama, iako je Proleter bio taj koji je diktirao ritam većim delom meča.

Golovima Aganspahića iz penala u 18. i Dimića u 47. minutu gosti su bili nadomak velikog trijumfa, ali su domaći uspeli da se izvuku iz veoma neugodne situacije uprkos promašenom penalu Živojinovića u 45. i nestvarnom promašaju Bašanovića u 54. minutu, kada je sa nekoliko centimetra uspeo da prebaci loptu preko prečke.

Nekoliko desetina sekundi pošto su Pazarci došli do drugog gola, Tomović je prepolovio zaostatak domaćina, da bi Ortiz u 57. minutu doneo izjednačenje i veliko slavlje na „Karađorđu“, koje je moglo da bude potpuno, da nekadašnjem fudbaleru Mačve u 88. minutu nije poništen gol, pošto je iz VAR sobe stigao glas da se pre šuta poslužio rukom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike