Duljajeve muke pred Napredak, najbolji ne mogu da igraju: Očekujte Partizan koji napada od prvog minuta!

12.03.2024

12:32

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih ne računa na Saldanju, Zahida, Markovića, Severinu, Kovačevića...

Duljajeve muke pred Napredak, najbolji ne mogu da igraju: Očekujte Partizan koji napada od prvog minuta!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Na velikim mukama našao se trener Partizana Igor Duljaj pred duel sa Napretkom.

Povrede i suspenzija kroje tim pred duel koji dolazi nakon večitog derbija. Ali, u Humskoj znaju da je pobeda imperativ na svakom meču do završetka Superlige. Pa tako i u ovom iz 25. kola Superlige.

-Imamo dosta problema sa igračima kao što su Saldanja, Zahid i pod znakom pitanja je Svetozar Marković. Saldanja neće biti u protokolu, on je jedva izdržao i onoliko koliko je igrao. Zahid vuče neke probleme sa zadnjom ložom, tako da smo tu u problemu. Izuzetno važna utakmica, najvažnija po meni, posebno posle derbija gde su igrači ispražnjeni, međutim, oni su onom utakmicom protiv Zvezde kada smo ostali sa igračem manje koliko im je stalo do kluba, do navijača, tako da verujem da ćemo imati snage uz podršku publike, navijača, da ostvarimo naš cilj. Severina je suspendovan, juče je Kovačević doživeo nezgodnu povredu te će odmoriti nekoliko dana. Ima veliku posekotinu, tako da... Videćemo da li smemo da rizikujemo s njim ili ne, to zavisi od toga da li će doktor dati zeleno svetlo ili ne. Severina neće biti, Saldanja, Svetozar Marković i Zahid. Ali opet, šta je tu je...

Duljaj je apostrofirao i atmosferu tokom 172. večitog derbija, a onda dao i komentar na nezgodan termin duela sa Napretkom.

- Moram da kažem jednu stvar, da se zahvalim navijačima Zvezde i Partizana koja je obišla Evropu i svet, pokazalo se da možemo da napravimo jednu sportsku priču, pravu fudbalsku atmosferu, tako da su najbolji akteri pored igrača bili navijači. Nije bilo problema osim polomljenih stolica, ali svaki problem koji može da se reši parama je dobar problem. Nikom nije razbijena glava, niko nije izgubio oko, tako da... Svaka čast i severu i jugu i svim učesnicima tog večitog derbija. Mnogo važna utakmica za nas, ovom prilikom još jednom moram da pozovem navijače, znam da je nezgodan termin, znam da se radi do pet, dođite na drugo poluvreme, nama znači.

Objasnio je strateg crno-belih i kako će Partizan igrati u meču 25. kola Superlige.

- Moramo da budemo dosta oprezni kada su prekidi u pitanju, to je moja krivica, moja odgovornost, to su neke stvari koje moramo da ispravimo i radićemo na tome. Kao što znate, Partizan igra napadački, to smo pokazali protiv Zvezde iako smo imali 3-4 šuta, a ona dva gola su na evropskom nivou. Može da se očekuje Partizan koji će od prvog zvižduka krenuti napadački.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike