Endiaje posle remija u derbiju nema dilemu: Bolji smo od Partizana!

09.03.2024

20:51

0

Autor: A. Š.

Zvezdin napadač dao je gol za izjednačenje u 172. okršaju najvećih beogradskih rivala

Endiaje posle remija u derbiju nema dilemu: Bolji smo od Partizana!
Šerif Endiaje - Copyright Printscreen/24sedam

Može Crvena zvezda da bude zadovoljna remijem u 172. večitom derbiju imajući u vidu kretanje rezultata, ali po svemu što je viđeno na travi najvećeg srpskog stadiona imaju crveno-beli i te kako za čime da žale.

Šerif Endiaje sredinom drugog poluvremena postigao je gol za 2:2, a posle meča priznao je da su u Ljutice Bogdana očekivali derbi baš onakav kakav je i bio.

- Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to – kazao je Šerif, pa dodao:

- Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove - počeo je Endiaje.

Smatra Zvezdin napadač da prethodni i ovaj večiti derbi nemaju mnogo dodirnih tačaka.

- Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebi nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni, i razmišljao sam da je to "sve ili ništa". Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana - rekao je Endiaje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike