Bez iznenađenja u Ligi šampiona! Real i Siti nastavljaju borbu za evropski tron! (VIDEO)

06.03.2024

22:55

0

Autor: A. Š.

Večeras su se igrala druga dva revanš meča uvodne runde nokaut faze elitnog takmičenja

Bez iznenađenja u Ligi šampiona! Real i Siti nastavljaju borbu za evropski tron! (VIDEO)
Akanđi postiže gol protiv Kopenhagena - Copyright Profimedia

Večeras se nastavila borba za još dva mesta u četvrtfinalu Lige šampiona. Bajern i PSŽ u utorak su opravdali uloge favorita i plasirali se među najboljih osam klubova u Evropi, a u sredu su im se pridružili Real Madrid i Mančester siti.

Španski i engleski gigant doneli su sa gostujućih terena pozitivne rezultate iz prvih mečeva protiv Lajpciga i Kopenhagena, i dok su "građani" svoj posao rutinski odradili, Madriđani su strepeli za prolaz gotovo do poslednjeg trenutka meča.

Mančester siti - Kopenhagen 3:1 (prvi meč 3:1)

Real Madrid - Lajpcig 1:1 (prvi meč 1:0)

Uskoro opširnije...

BLOG UŽIVO

DRUGO POLUVREME

PREČKA! Prečka se u finišu meča zatresla i u Mančesteru.

PREČKA! Dani Olmo ne pogodio prečku u drugom minutu nadoknade vremena.

- U jeku naleta Lajpciga da dođu do drugog gola, Rodrigo je imao priliku da stavi tačku na meč, ali je iz povoljne pozicije šutirao direktno u golmana nemačkog tima.

- U Mančesteru u nastavku meča nešto konkretniji je Kopenhagen, koji je imao i sjajnu priliku da postigne još jedan gol ali je ovoga puta Ederson odlično reagovao.

- GOOOOL! Ponovo je drama na "Bernabeuu"! Samo tri minuta pošto je Real poveo, Nemci se vraćaju na gol zaostatka dvadeset i nešto minuta fore da naprave potpuni preokret. Orban je bio strelac izjednačujućeg gola.

- Ekspresno je je Lajpcig mogao da izjednači, ali je šut Simonsa u poslednjem trenutku izblokirao Ridiger.

- GOOOOL! Real je poveo! Belingem je sjajno povukao kontru Madriđana, strpljivo sačekao ulazak Vinisijusa u sredinu, koji je potom postigao lep gol.

- Krenuo je Real. Ulazak Rodriga značajno je podigao nivo igre Madriđana, koji su sve opasniji kako odmiče drugo poluvreme.

- Nastavljeni su mečevi na oba stadiona. Rodrigo je zamenio Kamavingu u dresu Reala. U Mančesteru Rodrija je zamenio Gomez.

POLUVREME!
Završena su prva poluvremena na oba meča. Siti vodi protiv Kopenhagena 3:1 i sa obe noge je u četvrtfinalu Lige šampiona, dok se Real u Madridu muči protiv Lajpciga koji i te kako ima za čime da žali posle prvih 45 minuta igre.

GOOOOL! Siti vodi 3:1, pošto je u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena Haland postigao gol.

- Visi gol Reala, deluje da je samo pitanje trenutka kada je Lajpcig da postigne gol. U razmaku od nekoliko desetina sekundi zapretili su Simons i Openda, ali su Lunjin i sreća sačuvali mrežu Madriđana.

- Dok je u prvih pola sata u Mančesteru viđeno već tri gola, u Madridu navijači Reala gube strpljenje sa svojim miljenicima, koje su počastili i prvim zvižducima na isteku 30. minuta igre.

GOOOOL! Kopenhagen pokazuje zube na Etihadu! Izveli su gosti sjajan kontranapad, a Elionusi je posle duplog pasa matirao Edersona.

- Dok Siti melje Kopenhagen, Real je na velikim iskušenjima protiv Lajpciga, koji je preko Opende imao dve sjajne prilike da ponište prednost Madriđana iz prvog meča.

- GOOOOL! Za manje od 10 minuta Siti je završio posao protiv Kopenhagena! Alvarez je postigao drugi gol, ali uz ogromnu pomoć golmana gostiju.

- GOOOOL! Ekspresno Siti dolazi do prednosti! Akanđi je sjajno reagovao posle centaršuta Griliša iz kornera, uhvatio je volej sa 10-ak metara i poslao projektil u mrežu Kopenhagena.

- Počeli su mečevi u Madridu i Mančesteru.

- Početnih 11 odredili su i treneri madridskog Real i Lajpciga.

- Ovo su sastavi za meč Mančester sitija i Kopenhagena.

- Golove i najzanimljivije detalje sa mečeva Bajern - Lacio i Real Sosijedad - PSŽ pogledajte u posebnom tekstu.

- Mančester siti doneo je iz Kopenhagena dva gola viška - 3:1.

- Real Madrid je u prvom meču u Lajpcigu slavio 1:0.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike