Legendarni engleski fudbaler otkrio kako je izgubio dom: Šmrkao sam kokain sa daske na wc šolji, izneverio sam sebe!

06.03.2024

12:14

0

Autor: A. S.

"Napravio sam 12 koraka, da upoznam osobu koju krivim za svoje probleme, ta osoba sam bio ja sam

Legendarni engleski fudbaler otkrio kako je izgubio dom: Šmrkao sam kokain sa daske na wc šolji, izneverio sam sebe!
Pol Gaskoin - Copyright Profimedia

Čuveni Pol Gaskoin tokom karijere, a i po završetku, ja imao brojnih problema, pa se danas o njemu ne govori kao o legendarnom fudbaleru, već zavisniku.

Zbog problema sa alkoholizmom, Gaskoin je čak izgubio i dom, a nedavno se ponovo dotakao svoje borbe i poslednjeg odlaska na rehabilitaciju.

- Nakon što sam otišao na prvi sastanak anonimnih alkoholičara, napravio sam 12 koraka, a jedan od njih je bio da upoznam osobu koju krivim za svoje probleme i da je upoznam, ta osoba sam bio ja sam - rekao je Gaskoin i dodao:

- Bio sam srećni pijanac, ali nisam više, sada sam tužan pijanac. Ne izlazim da pijem već pijem kod kuće. Ljudi znaju Pola Gaskojna, ali ‘Gazu’ niko ne zna. Čak ni ja sam nekada. Mislim da nisam izneverio nijednog trenera, igrače ili navijače. Ako sam ikoga izneverio, to sam bio ja sam.

Kako je ostao bez doma, morao je da se snalazi, pa danas živi agenta Kejti Dejvis.

- Nazvao sam Kejti u novembru pre nekoliko godina i počeo da plačem zbog onoga što sam uradio sebi i drugim ljudima. Bio sam u zatvoru i na rehabilitaciji, šmrkao sam kokain sa daske na wc šolji i još mnogo toga. Sada živim kod nje u stanu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike