Zvezdin trener objasnio baš sve o povredama trojice fudbalera! A čeka ih derbi sa Partizanom!

02.03.2024

18:35

0

Autor: D. N.

Crveno-beli su slavili protiv TSC-a sa 3:1

Zvezdin trener objasnio baš sve o povredama trojice fudbalera! A čeka ih derbi sa Partizanom!
Copyright FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević može da bude zadovoljan pobedom u derbiju, nad TSC-om, ali i zabrinut zbog povreda. Reč je o Aleksandru Dragoviću, Vladimiru Lučiću i Urošu Spajiću koji nisu završili meč u Bačkoj Topoli.

Dragvović i Lučić su izašli već u prvom poluvremenu, a Spajić u samoj završnici.

- Što se tiče Dragovića, ima problem sa mišićem. Spajić ima problem sa zglobom, a Lučić sa kolenom. Sve se iznameštalo, možda su to čari fudbala. Odajem priznanje igračima na taktičkoj disciplini, uradili su sve ono što smo pripremali. Prvi put sam akter meča na ovom prelepom terenu i svaka čast TSC-u, kao i navijačima - kazao je za TV Arena sport Milojević.

FK Crvena zvezda
 

Zatim je pričao i za klupski sajt.

- Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Dobro smo se spremili za utakmicu, a publika nas je svih 90 minuta bodrila. Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, odnosno ekipe koja je dobro vođena, ima sjajne pojedince i igra u fantastičnoj formi o čemu svedoče tri pobede u prethodnim kolima.

Postalo je još teže kada su se pojavile ove povrede. Rekao sam igračima na poluvremenu da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter. Čuvali smo izmene do kraja, a opet utakmicu završili sa 10 igrača. Nadam se da stepen povreda nije veliki - rekao je Milojević i zahvalio se navijačima.

- Hvala navijačima, jer smo ih čuli čitavu utakmicu. Bili su naš vetar u leđa i smatram da to ova ekipa i zaslužuzuje - zaključio je Milojević koji već mora da razmišlja o derbiju sa Partizanom. za sedam dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike