Haland će na leto u Barselonu! Želja agenta ili mogućnost kluba?

29.02.2024

14:46

0

Autor: A. S.

Paparaco snimci iz Katalonije uzburkali su javnost

Haland će na leto u Barselonu! Želja agenta ili mogućnost kluba?
Erling Haland - Copyright Profimedia

Kilijan Mbape je glavna zvezda naradnog prelaznog roka, ali tu ulogu mu veoma lako može oteti Erling Haland.

Potpuno niotkuda, kao grom iz vedra neba, osvanula je informacija da je Barselona rešila da dovede Norvežanina na Nou Kamp. Naravno, jedno su želje, drugo mogućnosti, ali...

Barselona prolećni deo sezone "odrađuje". Ćavi je najavio odlazak na kraju sezone, a zaostatak od osam bodova za Realom, govori da su se u Barseloni polako pomirili sa gubitkom titule. Zato od predstojećeg leta mnogo očekuju, pa i ne čude ambicije koje imaju.

Odlučili su se za reorganizaciju i pojačanja, pa društvenim mrežama kruže snimci i fotografije predstavnice Erlinga Halanda, Rafaele Pimente, koja se u sredu sastala sa Dekom.

 

 

Kako prenose španski mediji, oni su navodno proveli tri sata na ručku i razgovarali o velikoj želji Đoana Laporte da u svom timu vidi Norvežanina. 

Međutim, ne treba isključiti činjenicu da nekadašnja saradnica pokojnog Mina Rajole, pored Norvežanina sarađuje i sa nizom drugih asova, pa je veća verovatnoća da je tema razgovora bio neko od finansijski pristupačnijih igrača.

 

 

Takođe, ne isključuje se ni da je Pimenta stigla u Barselonu kako bi predložila zamenu za Ćavija, a nedavno je uslikan u srcu Katalonije i Poni Zahavi, koji zastupa Hans-Ditera Flika, pa je mnogo spekulacija u igru. Ipak, jedno je jasno, Barselona čini sve da reši goruće probleme.

Na kraju, verovatnoća da je tema razgovora bio Haland je gotovo minimalna, s obzirom da je Norvežanin u momentima kada je stigao u Mančester Siti potpisao ugovor do 2027. godine, ali uz jedan detalj u klauzuli koja varira između 100 i 200 miliona evra, a zavisi od lige iz koje dolazi ekipa koja želi Norvežanin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike