Saudijci pokrenuli istragu protiv Ronalda! Sa tribina se čulo "Mesi, Mesi", Portugalac nije smeo tako da odgovori! (VIDEO)

26.02.2024

15:15

0

Autor: G. F.

Televizijske kamere nisu snimile sporne trenutke, ali je snimak sa tribina validan dokaz

Saudijci pokrenuli istragu protiv Ronalda! Sa tribina se čulo "Mesi, Mesi", Portugalac nije smeo tako da odgovori! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo "u akciji" - Copyright printscree/twitter/Photos of Football

Fudbaler Al Nasra upisali su pobedu na gostovanja Al Šababu od 3:2 uz jedan gol najboljeg strelca Kristijana Ronalda i dva Brazilca Taliske.

Ali umesto da se priča o trijumuf koji je ekipu ostavio u trci za titulu sa Al Hilalom naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, mediji u Saudijskoj Arabiji izveštavaju o problemima koji čekaju Ronalda.

Portugalac je pod istragom tamošnjeg saveza zbog nedoličnog ponašanja po završetku utakmice. Iako televizijske kamere nisu ništa zabeležile, snimak sa tribina koji se pojavio na društvenim mrežama uvalio je Ronalda u nove muke.

 

 

Naime, dok domaći navijači provociraju Kristijana povicima "Mesi, Mesi",on se okreće ka njima i krajnje nepristojno gestikulira. A to su stvari koje ne prolaze nekažnjeno u Saudijskoj Arabiji.

Kritike javnosti su nepodeljene, istraga je u toku, a kakva će kazna biti izrečena Kristijanu Ronaldu saznaćemo u danima koji slede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike