Bizarna drama na meču Primere! Sudiji Gvadalupe razbijena glava – krvavog lica završila u bolnici! (FOTO)

25.02.2024

17:50

0

Autor: A. Š.

Dama je obavljala ulogu pomoćnog arbitra, a zbog neugodne povrede morala je pre vremena da napusti teren

Bizarna drama na meču Primere! Sudiji Gvadalupe razbijena glava – krvavog lica završila u bolnici! (FOTO)
Gvadalupe Poras - Copyright Profimedia

Nismo navikli da se bizarnosti ovog tipa dešavaju na top fudbalskom nivou, zbog toga je čuđenje i veće kada se „jednom u sto godina“ dese. Meč španske Primere između Betisa i Atletik Bilbaa bio je u višeminutnom prekidu zbog ozbiljne povrede pomoćnog sudije Gvadalupe Poras.

Nesrećna devojka je u 13. minutu, pošto je trčala ka centru posle gola Avile za vođstvo domaćina, u jednom trenutku pala na travu.

Pošto je Gvadalupe krv gotovo istog momenta oblila lice bilo je jasno da se radi o ozbiljnoj povredi, ali u prvi mah na stadionu nikome nije bilo jasno šta se zaista dogodilo.

Enigma je brzo rešena, pošto je ustanovljeno da se Porasova tokom trka ka centru terena sudarila sa jednom od televizijskih kamera.

Meč je istog trenutka prekinut, lekarski tim Betisa je pritrčao o pomoć pomoćnom arbitru, koja je posle saniranja povrede na terenu na nosilima prebačena u kola Hitne pomoći, koja su je odvezla u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Pošto je Gvadalupe odvežena sa stadiona meč je nesmetano nastavljen, a ulogu pomoćnika preuzeo je četvrti arbitar Holgeras Kasteljanos.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike