Mijailović poslao ozbiljno upozorenje: Možemo da ostanemo bez stadiona zbog nesavesnog poslovanja

25.02.2024

13:49

0

Autor: P.K.

"Država krenula u naplatu poreza, oni zbog hipoteke duguju 20 miliona"

Mijailović poslao ozbiljno upozorenje: Možemo da ostanemo bez stadiona zbog nesavesnog poslovanja
Mijailović na TV Prva - Copyright Printscreen/Prva tv

Gostovao je Ostoja Mijailović u Jutarnjem programu televizije Prva i pričao do detalja o poslovanju košarkaškog kluba, navijačima, pomoći države i ostalim aktuelnim temama.

Ali, Mijailović nije predsednik samo Košarkaškog kluba, nego i celog JSD Partizan, u čijem sastavu se nalazi i rak-rana celog društva, iako bi trebalo da bude njegova kičma – Fudbalski klub.

U FK-u je opšte rasulo, igrači beže glavom bez obzira, a Mijailović je ocenio da će zbog višegodišnjeg nesavesnog poslovanja Društvo doći u situaciju da ostane bez vlasništva nad stadionom.

- Mnogo teža situacija u Partizanu od poreza u KK je u JSD, odnosno u FK. Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Predsednik je prošle godine izneo podatak da FK Partizan duguje više od 20 miliona evra. Država je, kao što vidimo, krenula da naplaćuje porez. Šta ćemo da radimo kada dođe na red FKP, a stadion je pod hipotekom? Dakle, država će moći da preuzme stadion pod svoju kontrolu. Kao predsednik JSD jako sam zabrinut za FKP i stadion Partizana. Ostaćemo bez najvrednije imovine koju Partizan ima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike