Humana Zvezda! Stigla pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj!

13.02.2024

00:44

0

Autor: 24sedam

Zvezda

Humana Zvezda! Stigla pomoć Dečjoj klinici u Tiršovoj!
Copyright FK Crvena zvezda

Delegacija Crvene zvezde predvođena predsednikom, Svetozarom Mijailovićem je bila gost Univerzitetske dečje klinike Tiršova. Donacija kluba je predstavljala pomoć u vidu svakodnevnih potrepština, poput vlažnih maramica i pelena sa klupskim obeležjima.

Mijailović je istakao veliko zadovoljstvo povodom posete i nastavka uspešne saradnje koja je prerasla u tradiciju.

- Negujemo tradiciju odnosa Crvene zvezde i Dečje klinike Tiršova, koja već godinama traje. Zadovoljstvo nam je što možemo da pomognemo deci, koja su najosetljivija kategorija društva. Želimo da Crvena zvezda usled svog značaja i popularnosti, bude podsticaj i drugima da pomognu, te doniraju neophodne potrepštine za život mališana u Tiršovoj - poručio je predsednik Crvene zvezde.

Glavna sestra Univerzitetske dečje klinike Tiršova, Milica Pavićević je naglasila važnost donacije za ustanovu.

- Ponovo je Crvena zvezda došla u posetu našim malim pacijentima, što nam izaziva ogromno zadovoljstvo. Zahvaljujem se FK Crvena zvezda na ponovnoj saradnji i pomoći, kao i na podršci koju pruža Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova. Deci koja se leče u našoj ustanovi su još jednom omogućeni neophodni uslovi koji su dostojni svakog deteta - kazalaa je Milica Pavićević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike